2015-12-17 07:54:58• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Ragadja meg a lehetőségeket!

Napi horoszkóp december 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Halak jegyében áll. Ez ismét a visszavonulás időszaka az életében. Újra kell értékelnie önmagát, és számot vetnie a helyzetével. Ha hajlandó szembenézni a félelmeivel, akkor érettebbé, magabiztosabbá és bölcsebbé válik!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Halak jegyében áll. Most különösen fontosnak érzi, hogy megtalálja azokat az embereket, akikkel hasonlóan szemlélik a világot. Ebben az időszakban könnyen köt új barátságokat.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Halak jegyében áll. Ön egyébként is könnyen barátkozik, ám most az is fontos, hogy elmélyítse ezeket az ismeretségeket. Figyeljen a környezetében élőkre, elképzelhető, hogy valakinek éppen az ön segítségére van szüksége!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Halak jegyében áll. Ragadja meg a lehetőségeket, tanuljon, foglalkozzon olyan dolgokkal, amelyek megragadják a fantáziáját. Váltson jegyet egy olyan filmre, amit már régóta meg akart nézni.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Halak jegyében áll. Legyen most passzívabb és vonuljon kicsit vissza, hiszen valószínűleg ön is érzi, hogy jobban igényli a magányt, az intimitást, az elzárkózást.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Halak jegyében áll. Elképzelhető, hogy megszakad valakivel a kapcsolata, talán egy barátja az illető, de az is lehet, hogy a párkapcsolata végződik szakítással. Új emberek léphetnek be az életébe. Örömteli találkozások ezek, de van persze olyan is, aki csak komplikáltabbá teszi az életét…

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Halak jegyében áll. Komoly önfegyelemre és kitartásra van szüksége ebben az időszakban. Legyen hű önmagához, és tegye azt, ami helyes!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Halak jegyében áll. Ön erőt sugároz, ezért sokan támaszkodnak önre. Jó is, ha ebben az időszakban a szeretteire figyel, nekik segít, ahelyett, hogy magába zárkózva töprengene…

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Halak jegyében áll, az ön múltját, gyermekkorát jelző területen. Ez egy kicsit a visszaemlékezések ideje is, amikor tényleg igényli a magányt valamilyen kellemes, biztonságos, családi környezetben.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Halak jegyében áll. Ez az időszak az intenzívebb tanulás ideje, sok új tapasztalatot is szerezhet. Most olyan emberekkel kerülhet kapcsolatba, akik valamilyen módon megváltoztatják a szemléletmódját!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Halak jegyében áll. Ön sokkal jobb és erősebb, mint gondolná. Most nyugodtan vállalhat némi kockázatot is, mert biztos, hogy sikerrel fog járni!

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Halak jegyében áll. Most igazán elemében van, optimistán szemléli a világot. Fontos viszont, hogy ne csak álmodozzon, hanem tegye meg a konkrét lépéseket a céljai elérésének érdekében.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: